OM ORIGON

Origon har funnits sedan 2004 och drivs av Mikael Brunnström. Vi jobbar främst med utvecklingsuppdrag åt verkstadsindustrin, med spetskompetens på gjutgods. Origons säte finns i Jävre, några mil söder om Piteå men vi har hela Sverige som arbetsplats.

Hösten 2018 förvärvade vi även företaget SmartPlanes. Ett svenskt företag som tillverkar högkvalitativa kommersiella drönare för kartering, mätning, fjärranalys och övervakning. Verksamheten kommer att bedrivas som en bifirma till Origon med hjälp av Smartplanes grundare Olle Hagner.

VÅRA TJÄNSTER

KONSULTING

Origon Utveckling AB är ett teknikföretag med flera verksamheter. Basen är konsulttjänster inom produktutveckling för tillverkningsindustrin. Uppdragen bedrivs både som resurs på plats och i projektform.

SMARTPLANES

Smartplanes erbjuder högkvalitativa kommersiella drönare för kartering, mätning, fjärranalys och övervakning. Smartplanes säljer en fastvingedrönare kallad Freya med lång räckvidd och hög tålighet mot stötar, utvecklad i norra Sverige.

MJUKVARA

Ta kontakt med oss när det gäller programvara för att utföra fotogrammetrisk beräkning av digitala bilder och skapa 3D-rumsdata som bland annat används för dokumentation och indirekta mätningar av objekt i olika skalor. 

Alla framgångsrika projekt börjar med en enkel dialog.
Säg hej!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

    Translate »